jueves, 30 de octubre de 2008

QUE LLARGA QUE ES FA SEMPRE L´ESPERA.....

Aquest començament de la canço de Maria del Mar Bonet, s´ajusta molt a la meva realitat actual, .....espera i espera i espera....i avui ja ha arribat el dia, i ara hem questiono si la espera ha estat profitosa, si no haure estat tant pendent de la data d´avui, que s´haura escapat algo de l´experiencia de cada moment.


Son d´aqueslls consells que omplen la boca al dir-los "ho important es el cami", m´he sentit dir-ho a altres persones i dir-m´ho a mi mateixa tants cops,que quan la vida ens porta a una situacio concreta com la actual, realment reflexiones, si el propi comportament ha estat adequat,o a nivell del que surt de les nostres paraules.


Lali

sábado, 25 de octubre de 2008

TINC FRED...

Tinc fred, molt de fred....pero no tremolo, sols faig que donar voltes al llit, busco escarfor...m´embolico amb els llençols ben enrotllada, tot i que no estava destapada....estic dormida o desperta?..somio ? ...tinc un garbuix d´imatges al cap....segueixo amb els ulls tancats, no vull despertar, es de matinada... i segueixo tenint fred......i m´adono de que el fred ve de dins del meu cos, no de fora......es un vuit interior, com un forat que cada cop es fa mes gran,...no fa por, no es un malson, ....tant sols vui escalfor.....tant sols vull.....una abraçada!!!

Segueixo al llit, i al moment es fa la calma, la sensacio es de que algo o algú hem tapa i m´acadona, es suau, es tranquil, es amoros.......es un ANGEL????



Lali

martes, 21 de octubre de 2008

DATAS PER RECORDAR..

Tots tenim dates per recordar, celebrar i felicitar....hi han les que ja et venen donades, com la data de naixement, el dia del sant, tant els propis com els familiars. Tambe hi han les dates per questions socials , en les que sol ser quasi obligatori estar content, Nadal, Reis, Verbenes.

Pero les que a mi m´agraden son les dates "intimes", les que es monta un mateix al llarg del cami que es la vida, i que els hi dona el valor i l´importancia que vol, pero que al llarg del temps aquestes mateixes dates son variables en la seva propia importancia i valor....dates que coneixes a algu especial, data en la que saps que estas embaraçada, dates en que algu que ha compartit la teva vida s´allunya o s´en va del teu costat....

En les dates "intimes", quan arriba el moment , hem conecto amb un una varietat de sentiment i emocions molt variable, cada any son diferents, i aixo tambe es curios, contrastar com hem sentia d´un any a l´altre...


Lali

jueves, 16 de octubre de 2008

CARRETERA DE CURVES

Ultimament tinc un record recurrent, la carretera de curves que cada estiu, quan era petita, teniem la valentia de transitar tota la familia, hem refereixo a la carretera que anava de Lloret de Mar a Tossa de Mar.

Hem refereixo a la de fa , pel cap baix, uns treinta anys...era tot un simbol i un repte..cada revolt era una aventura i el cami es feia llarg, que fer per pasar el temps ? dons era molt facil, mirar per la finestra, i observar,.... de vegades es podia veure al fons el mar ben blau, d´altres un camp tot vermell per les rosellas, ...els arbres , els ocells, .....tot aixo acompanyat de diferentes olors i sorolls.

Actualment la distancia es la mateixa, pero el temps corria de forma diferent, i arrivar a desti simbolitzava un munt de coses...correr i riure, ...mar i muntanya....bicicletes i excursions....ballar sardanes .... i tot sense rellotge!!!!


Lali

martes, 14 de octubre de 2008

ja deu ser el moment....

Fa temps que aixo d´obrir un BLOG esta pensat, meditat, rumiat, pero com moltes coses a la meva vida, ho habia posposat, amb una bona excusa, aixo si, buscar una data significativa...

Algu m´ha fet veure que el moment idoni no existeix, ni per aixo ni per altres moltes coses, que tant sols es questio de fer....garcies Dolors per insistir.

Reconec que tinc els meus dubtes i les meves pors, he anat visitant blogs i realment el llisto esta molt alt, jo no se si estare a l´alaçada, pero ja he arribat, ja soc aqui....sera que ja es el moment?



Lali