viernes, 26 de diciembre de 2008

QUAN EL DIA CLAREJA................

Com molts matins, avui he vist con deperta el dia, com de la foscor surt la llum, com tot torna a viure quan de fet saps que la vida no para mai, sigui clar o fosc........pero com sempre , per mi, son moment magics, ........moment on jo estic amb mi mateixa, on el meu dialeg intern el sento sense interrupcions, on jo no hem puc enanyar i tampoc disfraçar els meus sentiment i les meves emocions, on la meva petita existencia agafa dimensions quasi desconegudes.........


Pero avui flueix un sentiment , un de molt clar i consistent, un per aixo , que a l´hora que dessitjat, mai pot ser atrapat, perque sols que la teva ment el vulgui retenir- lo un segon....en aquell mateix moment ja ha fugit!! , ho se per ho he intentat, tant sols pots gaudir-ne, i agrair sertir-lo, es un sentiment de SERENITAT !!!!!!!.


S´hem escapa el poder-ho expresar en paraules, es armonia pura , es de sintonia entre el meu mon intern i l´extern, i a l´hora saber que ja no hi ha cap barrera entre aquets mons, que jo soc jo, i al mateix temps ho soc tot , aigua, llum , forcor, alegria, aire,musica, foc, sol i estels............... es on tot es pot enendre, on tot pot passar, on tot es acceptat, ........i res d´aixo la meva ment ho enten, pero on si el meu cor ho sent .


Ja se que no esta a le meves mans........................pero m´agradaria tant que no s´allunyes!!!!!!
Lali

1 comentario:

horabaixa dijo...

Hola Lali,

Molt místic aixó que escrius. Tenen a veure aquestes reflexions amb les dades nadalenques????

Jo per el moment deixó una mica la ment per un altre estona. El que vull, és més fisic que mental.

Soposo que tot és un procés.

BONES FESTES