sábado, 17 de enero de 2009

NOVES ETAPES.......?

Ja han pasat uns quants dies del meu aniversari......ja en tinc cinquanta!!! i la veritat es que impresiona pensar-ho.....hi han tants "tipics i topics" sobre aixo.


El que si crec es que estic en una nova etapa, en la vida tot son etapes en les que desenvolupes diferents qualitats o aspectes personals, i tot i que ens agradi posar-hi data o moment significatiu, no sabria dir clarament en quin moment va començar, seria facil de dir que el dia del meu aniversari, pero se que no es aixi, que a les etapes s´hi va arribant mica en mica, i que un fet concret pot ser en tot cas la presa de consciencia .


I si que en soc de conscient !!!!, perque se be que es el que no vull deixar de ser , i tambe a qui vull coneixer millor, i estimar mes , A MI MATEIXA !!!!



lali

1 comentario:

Manel dijo...

Sóc aquell que va davant del cotxe escombra, ja saps, cada carrera ciclista té les seves etapes i, en cadascuna d'elles sobresurt el millor preparat i el que té el dia ximple ressagant per darrere del “pelotón”, esperant l'alè del cotxe escombra.
No hi ha Sant o dia sense àvia, que diuen en el meu poble, així que arribat a la teva riba, ressagat com vulgar ciclista, deixo la meva felicitació al teu mig segle d'alegres sospirs. Segueix en el camí sense data de caducitat, cremant etapes tal com ets, la teva mateixa.